OM WALLRITE

OM WALLRITE – WHITEBOARDSPECIALISTEN

Om idén som blev verklighet


Igår

Sedan början av 1990-talet hade Staffan Sahlén drivit en framgångsrik design- och inredningsbyrå.
I början av 2000-talet kom Staffan i kontakt med en smidig mjuk Whiteboard På Rulle. Den var mycket lättare att hantera och använda. Han insåg direkt att en Whiteboard På Rulle
 bjöd på så många fler möjligheter.
Staffan grep tillfället att föra in denna helt nya typ av whiteboard på den skandinaviska marknaden.
År 2003 grundade Staffan Wallrite.  

Idag

Vi på Wallrite skapar dag Kreativa Rum.
Vi kan täcka hela väggar, från golv till tak, från hörn till hörn med WHITEBOARD PÅ RULLE och WHITEBOARDFÄRG.
Vår nya produkt INTERAKTIV WHITEBOARD ökar enormt i efterfrågan.
Vi har också nära samarbeten med inredningsarkitekter som designar olika typer av kreativa rum. Det kan handla om utvecklingsprojekt på företag, skolor, universitet, för research-arbeten och workshops.

I morgon

Wallrite står för det mest kreativa, unika och dynamiska whiteboard-konceptet i hela Skandinavien. Våra kunder kommer från fler och fler länder både i och utanför Europa. Vi har spännande utvecklingsprojekt i Turkiet, Tyskland, i USA och i Mellanöstern. I framtiden ser vi vår INTERAKTIV WHITEBOARD som vår största produkt. 

Om Wallrite – Whiteboardspecialisten


Vi vet

Whiteboard ser vi som det ultimata och i särklass smidigaste verktyget för information och kommunikation. En Whiteboard är idag den viktigaste delen i olika typer av samarbetsprocesser. Den är tillgänglig. Den är smidig att snabbt få ut information på. Den uppmuntrar till kommunikation och genererar därmed nya idéer. Whiteboard har idag blivit det kreativa navet på det moderna kontoret.

Vi vidgar

Vi ökar möjligheterna för våra användare. Därför har vi skapat en större och mer flexibel whiteboard. Idén om att skapa kreativa rum har lett till att vi börjat utveckla en ny typ av whiteboard. INTERAKTIV WHITEBOARD.

Vi vidareutvecklar

Idag och i detta nu pågår kreativa workshops hos våra kunder på Mercedes, Orange och Skanska. Ett designmöte på IKEA eller White Arkitekter. Ett kluster-möte på Spotify eller ett scrum på King. Kanske ett pulsmöte på Ericsson eller SKF. Denna flexibla och större mjuka whiteboard har för våra användare genererat nya fantastiska möjligheter för att utveckla idéer i den ständigt pågående kreativa processen.

Vi värnar

Vår miljö och Vår Planet. Vi vill minimera våra fotspår i naturen. Därför är vårt koncept hållbart och helt och hållet återvinningsbart.

I believe the key to success in all things is knowledge-management and collaboration. At Wallrite, we are constantly improving our whiteboard concept in order to support all kinds of creative research, learning processes, and workflows. Our commitment is to offer our customers sustainable and optimized solutions (both analog and digital) for their creative rooms, that work.

 

Staffan Sahlén – CEO

OM OSS

 • STAFFAN SAHLÉN
  STAFFAN SAHLÉNCEO

  +46 (8) 51 254211

 • MARIA OLSSON
  MARIA OLSSONMARKETING DIRECTOR

  +46 (8) 51 254215

 • ANTON WALLIN
  ANTON WALLININSTALLATION SERVICE

  +46 (8) 51 254214

OUR OFFICE