WALLRITE PARTNERS

i sverige och i världen

VISUAL MAGNETICS

Wallrite Partners Visual Magnetics är företaget som uppfinner, skapar, utvecklar och säljer nya material. CEO Joe Deetz är företagets entreprenör och uppfann Magnet-Färgen 1992.  År 2007 introducerade Visual Magnetics MagnaMedia® som är världens första yta med magnetism som det går att trycka text, mönster och bilder på.  MagnaMedia® är den del i det pris-vinnande konceptet Visual Magnetic Graphic System®. 

Idag används detta Grafiska System av över 300 ledande återförsäljare i världen. Det är en kostnadseffektiv lösning för exempelvis butiksinredningar och då särskilt pop-up-butiker. Dessa material används även i andra typer av miljöer såsom på museer, kontor och även i hem. Det finns över 20 olika sorters ytmaterial. Tyg, fanér och whiteboard är bara några. Alla MagnaMedia® produkter är 100 % återvinningsbara.

WALLRITE INTERACTIVE

Wallrite Partners Wallrite Interactive är In-House företaget hos Wallrite i Stockholm. Företaget arbetar med produktutveckling. Personerna bakom företaget har en lång historia i utveckling av mjukvaror i både små och stora organisationer.

De har insett att något av det viktigaste de har gjort under alla de arbetsprocesser de gått igenom har varit det kreativa arbetet som uppstått genom att dela idéer med hjälp av Whiteboard.

Wallrite Interactive vill dela med sig och sprida det här sättet att arbeta på med förbättrad funktionalitet. Tanken är att du med en digital penna, lika enkelt som med en vanlig whiteboard-penna, ska kunna ta upp den och rita dina idéer direkt på whiteboard-tavlan.